DURSUN DAĞDELEN TSO’DA YENİDEN BAŞKAN Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası meclisi yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini belirledi. 12 Nisan Perşembe günü gerçekleşen seçimlerde Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası meclisi yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini belirledi. 12 Nisan Perşembe günü gerçekleşen seçimlerde Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » DURSUN DAĞDELEN TSO’DA YENİDEN BAŞKAN

DURSUN DAĞDELEN TSO’DA YENİDEN BAŞKAN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası meclisi yeni yönetim kurulunu, disiplin kurulunu ve TOBB delegelerini belirledi. 12 Nisan Perşembe günü gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Dursun DAĞDELEN güven tazeledi. Yeni yönetimde Faruk Şaban KEFE ve Ali YILDIZ ise yönetim kurulu başkan yardımcısı oldu. Nail ALMAÇ,Alper PAÇACIOĞLU,Serdar DEMİR ve Haydar KÖSE ise yönetim kurulu asil üyeleri oldu. DAĞDELEN’in yönetimde gençlere de yer vermesi takdir topladı.

DAĞDELEN : “Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası meclisinin % 70’i değişti”

Seçimler hakkında konuşan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN, uzun bir maratonun ardından seçimlerin tamamlandığını belirterek, yeni dönemin Merzifon Ticaret ve Sanayi  Odası camiasına, üyelere ve Merzifon ekonomisine hayırlı olmasını diledi.  Merzifon TSO’nun yeni meclisinde de önemli değişiklikler olduğunu ve yönetimde de gençlere yer verildiğini kaydeden DAĞDELEN, meclisteki değişim oranının ise % 70 olduğunu ve yeni isimlere görev verildiğini kaydetti. MERZİFON TSO’da seçim gündeminin artık sona erdiğini kaydeden DAĞDELEN, bundan böyle projelere ve hedeflere odaklanacaklarını belirterek, ticaretin gelişmesi, üyelerin daha çok kazanması için gayret göstereceklerini dile getirdi.