DAĞDELEN VE AKSU KIRIKKALE VALİSİ VE BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİ. Reviewed by Momizat on . TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ,TOBB Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı ve Suluo TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ,TOBB Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı ve Suluo Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » DAĞDELEN VE AKSU KIRIKKALE VALİSİ VE BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİ.

DAĞDELEN VE AKSU KIRIKKALE VALİSİ VE BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİ.

TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun DAĞDELEN ,TOBB Sosyal Politikalar Kurulu Başkanı ve Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut AKSU ile birlikte Kırıkkale Valisi M. İlker HAKTANKAÇMAZ ve Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan BAYRAKDAR’ı ziyaret ettiler.