Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam Toplantısı Yapıldı Reviewed by Momizat on . Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam Toplantısı Yapıldı Amasya İl İstihdam Kurulunun 21.02.2017 Salı Günü gerçekleştirdiği olağanüstü toplantısına Merzifon Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam Toplantısı Yapıldı Amasya İl İstihdam Kurulunun 21.02.2017 Salı Günü gerçekleştirdiği olağanüstü toplantısına Merzifon Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam Toplantısı Yapıldı

Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam Toplantısı Yapıldı

Çalışma Hayatının Konuşulduğu İl İstihdam

Toplantısı Yapıldı

Amasya İl İstihdam Kurulunun 21.02.2017 Salı Günü gerçekleştirdiği olağanüstü toplantısına Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun DAĞDELEN ile Genel Sekreter Semih SAĞLAMER katıldılar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın Milli Seferberlik çağrısı ile birlikte başlatılan çalışmalar ışığında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın başlattığı Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kampanyası çerçevesinde Amasya’da bir toplantı gerçekleştirildi. Firmalara sağlanacak olan teşvikler hakkında bilgilerin verildiği İl İstihdam Kurulu toplantısı Amasya Valisi Salih IŞIK’ın başkanlığı, SGK İl Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Amasya Ticaret ve Sanayi Odası birlikteliğinde organize edildi.

Toplantıya Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Amasya TSO Başkanı Murat KIRLANGIÇ, Amasya ESOB Başkanı İsa KÖSE, Merzifon TSO Başkanı Dursun DAĞDELEN, Suluova TSO Başkanı Turgut AKSU, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda firma sahibi katıldı.

Çalışma hayatı ve istihdama yönelik görüşlerin kamu kurumları ve özel sektör perspektifinde değerlendirildiği toplantı fikir alışverişinin ardından son buldu.