Bölge Odalarından Dağdelen’e Anlamlı Ziyaret Reviewed by Momizat on . Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu ve Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu ve Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Bölge Odalarından Dağdelen’e Anlamlı Ziyaret

Bölge Odalarından Dağdelen’e Anlamlı Ziyaret

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu ve Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Can Keleş Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’e ziyarette bulundular. Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kırlangıç tarafından hediyesi takdim edilen Dağdelen misafirlere bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.