Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu’ndan Başkan Dağdelen’e Ziyaret Reviewed by Momizat on . Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu'ndan Başkan Dağdelen'e Ziyaret Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu Odamızı ziyaret et Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu'ndan Başkan Dağdelen'e Ziyaret Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu Odamızı ziyaret et Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu’ndan Başkan Dağdelen’e Ziyaret

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu’ndan

Başkan Dağdelen’e Ziyaret

Amasya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mürsel Kuloğlu Odamızı ziyaret etti. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret eden Sayın Kuloğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüklerinin en çok çalıştığı kurumlar olan Odalarla her zaman işbirliği içinde olunması gerektiğinin altını çizdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Sayın Kuloğlu’nun bu nazik ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür eden Başkan Dağdelen, işbirliğinin hız kesmeden devam edeceğinin altını çizdi. Merzifon olarak bölgemizi bilim, sanayi ve teknolojinin merkezi yapma hedefinden asla geri durmayacaklarını ifade etti.

Ayrıca ziyarette, ilimizde ve ilçemizde ileriye yönelik olarak savunma sanayi ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.