Başkan Dağdelen’den Finans Kuruluşlarına İade-i Ziyaret Reviewed by Momizat on . Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, Merzifon’da faaliyet gösteren kamu ve özel banka temsilcilerine bir takım ziyaretlerde bulundu. Yapmış olduğu ziyaretler e Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, Merzifon’da faaliyet gösteren kamu ve özel banka temsilcilerine bir takım ziyaretlerde bulundu. Yapmış olduğu ziyaretler e Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Başkan Dağdelen’den Finans Kuruluşlarına İade-i Ziyaret

Başkan Dağdelen’den Finans Kuruluşlarına İade-i Ziyaret

Merzifon TSO Başkanı Dursun Dağdelen, Merzifon’da faaliyet gösteren kamu ve özel banka temsilcilerine bir takım ziyaretlerde bulundu. Yapmış olduğu ziyaretler esnasında önemli konulara değinen Sayın Dağdelen, iş dünyasının ihtiyacı olan krediler ve Merzifon’a açılacak olan İŞKUR Hizmet Noktası hakkında da bilgiler verdi.

Merzifonlu sanayici ve iş adamları için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile ilgili iş ve işlemlerde Amasya’ya gitmek  her zaman sorun olmuştu. Merzifon’da İŞKUR Ofisinin olmaması bu anlamda Merzifonlu iş adamlarına büyük sıkıntılar oluşturuyordu. Başkan Dağdelen ilçemizde faaliyet gösteren banka temsilcilerine yapmış olduğu ziyaretler esnasında bu konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sayın Dağdelen yaptığı açıklamada; “Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizi ve ülkemizi, mutluluğa, feraha ve zenginliğe nasıl bir adım daha ileri götürebiliriz, bunun hesabını yapıyoruz. Odamızın girişimleri sonucu önümüzdeki hafta İŞKUR Müdürlüğü ile protokol imzalayıp Merzifon İŞKUR Hizmet Noktası‘nı İlçemize kazandıracağız. Artık üyelerimiz ve vatandaşlarımız Amasya’ya gidip gelmek zorunda kalmayacaklar. Gerekli iş ve işlemler Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası‘nda gerçekleştirilebilecek” dedi.