Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti Reviewed by Momizat on . Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Katar’ın B Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Katar’ın B Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti

Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti

Başkan Dağdelen Türkiye-Katar görüşmelerinde Bölgemizi Temsil Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile Katar’ın Başkenti Doha’da düzenlenen Konferansa katılan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen Merzifon’a dönüş yaptı.

Başkan Dağdelen gezi ile ilgili olarak verdiği bilgilerde Katar Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ahmed bin Abdullah Al Mahmoud ‘un ev sahipliğinde düzenlenen Kobi Konferansı Programında yeni işbirliği alanları oluşturma ve ticareti artırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Sağlık, ilaç, enerji, petrol, doğal gaz, inşaat, altyapı, sağlık ekipmanları, makine ve teçhizat başta olmak üzere bir çok sektörde ikili görüşmelerde bulunup rehberlik yapan Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen görüşmelerin çok yararlı geçtiğini belirtti.

Merzifon’a istihdam sağlamak ve bölgenin ekonomisini kalkındırmak adına bir çok firma ile yatırım amaçlı görüşmelerde bulundu. Sektöründe öncü bir çok firma ile görüşen Başkan Dağdelen, Katar’ın önde gelen inşaat firmalarından La-Lune’nin davetle özellikle ilgilendiklerini aktardı. La-Lune Yön.Krl. Başkanı Fahad Bin Abdul-Rahman’ın görüşmeler sonrası yakın bir zamanda Merzifon’a geleceği sözünü alan Dağdelen temasların değişik sektörde faaliyet gösteren firma ile devam ettiğini söyledi.

Başkanımız Dursun Dağdelen Katar Başkonsolosumuz Ahmet Demirok ile beraber

Mart ayı içerisinde yeni yatırım görüşmeleri için St. Petersburg’a gideceğini belirten Dağdelen, Merzifon için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.