Başkan Dağdelen Koltuğunu Devretti Reviewed by Momizat on . 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı  kutlamaları çerçevesinde Mehmet Çelebi Anasınıfı öğrencileri  Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı  kutlamaları çerçevesinde Mehmet Çelebi Anasınıfı öğrencileri  Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’ Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Başkan Dağdelen Koltuğunu Devretti

Başkan Dağdelen Koltuğunu Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı  kutlamaları çerçevesinde Mehmet Çelebi Anasınıfı öğrencileri  Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Dağdelen’i makamında ziyaret etti.

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında temsili yapılan makam devri bu yılda gerçekleşti. Merzifon TSO’ya yapılan ziyarette Mehmet Çelebi anasınıfı öğrencisi İpek ALTUNAY temsili olarak Başkan Dağdelen’in koltuğuna oturdu. Başkan Dağdelen, ziyarette misafirleri ile biraz hasbihal ettikten sonra İpek ALTUNAY’ı koltuğuna oturttu. İpek ALTUNAY, gördüğü ilgiden dolayı büyüyünce TSO Başkanı olacağını söyledi. Başkan Dağdelen; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla böyle bir ziyarette bulunulması bizleri çok mutlu etti. Azim ve kararlılık göstererek çocuklarımıza onurlu bir gelecek ve yaşanılabilir bir dünya bırakmak için mücadele ateşini yakmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, memleketi ışığa boğacak olan çocuklarımızın ve egemenliği kayıtsız şartsız sürdürecek olan milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.