BAKANLAR KURULU KARARI İLE SEÇİMLER ERTELENDİ Reviewed by Momizat on . TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı tüm odalarda 2017 Ekim Kasım aylarında yapılması planlanan seçimler, Bakanlar Kurulu Kararı ile 2018 Nisan ay TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı tüm odalarda 2017 Ekim Kasım aylarında yapılması planlanan seçimler, Bakanlar Kurulu Kararı ile 2018 Nisan ay Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Duyurular » BAKANLAR KURULU KARARI İLE SEÇİMLER ERTELENDİ

BAKANLAR KURULU KARARI İLE SEÇİMLER ERTELENDİ

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı tüm odalarda 2017 Ekim Kasım aylarında yapılması planlanan seçimler, Bakanlar Kurulu Kararı ile 2018 Nisan ayına ertelendi.

Bakanlar Kurulu’nda TOBB’a bağlı organlarda yapılacak yönetim seçimlerinin tarihi de görüşüldü. 2017 yılı Ekim ve Kasım aylarında yapılması gereken seçimler Bakanlar Kurulu Kararı ile 2018 yılının Nisan ayına ertelendi. Alınan karar bugün Resmi Gazete’de yayınlandı. İlgili Bakanlar Kurulu Kararında, “Oda ve borsaların, 2017 yılının Ekim ayında başlayıp Kasım ayında tamamlanması gereken organ seçimlerinin ertelenmesi hakkındaki ekli Kararın yürürlüğe konulması; Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 19/9/2017 tarihli ve 28017702 sayılı yazısı üzerine, 5174 sayılı Kanunun 81. Maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/9/2017 tarihinde kararlaştırılmıştır”