Aydınlar Buluşması: “Türk Modernleşmesi ve Demokrasi” Sempozyumu Reviewed by Momizat on . Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ve Merzifon Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Sempozyuma tüm halkımız davetlidir. Alanında uzman Akademisyen, Yazar ve Ay Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası ve Merzifon Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Sempozyuma tüm halkımız davetlidir. Alanında uzman Akademisyen, Yazar ve Ay Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Duyurular » Aydınlar Buluşması: “Türk Modernleşmesi ve Demokrasi” Sempozyumu

Aydınlar Buluşması: “Türk Modernleşmesi ve Demokrasi” Sempozyumu

Alanında uzman Akademisyen, Yazar ve Aydınların Türkiye’nin geleceği adına buluştuğu bu Sempozyumda; Modernleşmeden demokrasiye, Azınlıklar üzerinde modernleşmenin etkileri, Ortadoğu siyasi yapısının Modernleşme ve Demokrasi üzerindeki etkileri ve dahası,  bir çok alanda Aydınlar görüşlerini, bilgi birikimlerini bizlerle paylaşacaklardır.

Yer: Akif Gülle Kültür Merkezi

Tarih: 17.10.2014 Cuma