Amasya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner ARSLAN’dan Odamıza Ziyaret Reviewed by Momizat on . Birlik Başkanı Güner ARSLAN'dan Dursun Dağdelen'e Ziyaret Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner ARSLAN Merzifon TSO Başkanı Dağdelen’i mak Birlik Başkanı Güner ARSLAN'dan Dursun Dağdelen'e Ziyaret Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner ARSLAN Merzifon TSO Başkanı Dağdelen’i mak Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Amasya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner ARSLAN’dan Odamıza Ziyaret

Birlik Başkanı Güner ARSLAN’dan Dursun Dağdelen’e Ziyaret

Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner ARSLAN Merzifon TSO Başkanı Dağdelen’i makamında ziyaret etti. Bölgenin hayvansal üretiminin durumu üzerine fikir alış verişinin yapıldığı ziyarette Güner ARSLAN “Birliğimiz 1998 yılında kurulmuştur. Amacımız, mevcut imkânlarla, en az masrafla en yüksek verimi verebilecek süt sığırı yetiştirerek, yetiştiricilerimizin bütçesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.” dedi.

Başkan Dağdelen ise Türkiye’nin iklim yapısına uygun yüksek verim oranına sahip sığır yetiştirmenin önemine vurgu yaparak hem ülkemizde hem de bölgemizde bu alana yatırım yapılmasının önemli olduğu dile getirdi.