Amasya Gümrüğünden İlk İhracaat Silverline A.Ş.’den Reviewed by Momizat on . Amasya Gümrüğünden ilk ihracat tırı çıkışı 30 Mart Perşembe günü 15:30’da Silverline'ın fabrikasında yapılan bir törenle gerçekleşti. 2014 yılında resmi temasla Amasya Gümrüğünden ilk ihracat tırı çıkışı 30 Mart Perşembe günü 15:30’da Silverline'ın fabrikasında yapılan bir törenle gerçekleşti. 2014 yılında resmi temasla Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » Amasya Gümrüğünden İlk İhracaat Silverline A.Ş.’den

Amasya Gümrüğünden İlk İhracaat Silverline A.Ş.’den

Amasya Gümrüğünden ilk ihracat tırı çıkışı 30 Mart Perşembe günü 15:30’da Silverline’ın fabrikasında yapılan bir törenle gerçekleşti.

2014 yılında resmi temaslarına başlanan Amasya’da bir Gümrükleme Noktası oluşturulması ile ilgili çalışmalarımız meyvesini vermiş ve Amasya Gümrük Müdürlüğü kurulmuştur. 28 Ağustos 2015 Cuma günü yayınlanan 29459 sayılı Resmi Gazete’de Amasya’da Gümrük Müdürlüğü kurulmasına yönelik karar yayınlandı ve Amasya Gümrüğünün Merzifon’un ilk ihracat tırı yola çıktı. İlk Tır Odamız Üyesi Silverline Ankastre firmasına olup 30 Mart tarihinde fabrikada yapılan bire törenle yola çıktı.

Amasya Gümrüğünden ilk ihracat tırının çıkışı 30.03.2017 tarihinde saat 15:30’da fabrikada yapılan bir törenle gerçekleşti. Törene,  Amasya Valisi Salih Işık, Merzifon Kaymakamı, Dr. Ozan Balcı, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Amasya Gümrük Müdür Vekili Ferda Güler, Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı CEO Mustafa Laçin ve yönetimi, katıldı.