Adana Tarım Fuarına Damgamızı Vurduk.. Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_839" align="aligncenter" width="800"] Adana Fuarı Hatırası[/caption] MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ ADANA TARIM FUARINA DAMGAS [caption id="attachment_839" align="aligncenter" width="800"] Adana Fuarı Hatırası[/caption] MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ ADANA TARIM FUARINA DAMGAS Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Basın Açıklaması » Adana Tarım Fuarına Damgamızı Vurduk..

Adana Tarım Fuarına Damgamızı Vurduk..

Adana Fuarı Hatırası

MERZİFON TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ ADANA TARIM FUARINA DAMGASINI VURDU.

14 Kasım – 18 Kasım 2012 Tarihlerinde Adana’da düzenlenen Adana Tarım Fuarı, 6.Tarım Hayvancılık Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuar ziyaretine, Odamızın 1. Meslek Grubu üyeleri olan Sulama Kooperatifleri, Tarımsal Kalkınma Kooperatiflerinin yönetim kurulu üyelerinden, zahireciler, tarımsal ekipman imalatçısı üyelerimizden toplam 36 üyemiz fuar ziyaretini tamamlayıp, ilçemize dönmüşlerdir.

Odamız olarak fuar ziyareti yaptırdığımız üyelerimiz, bu ziyareti ile ilgili yeni teknolojileri ve yeni tasarımları görmek, yeni kullanılan makineleri inceleme imkanı bulmuş ve bununla ilgili olarak da kendi işlerini geliştirme tüketiciye yeni ürünleri daha hızlı ulaştırma imkanları kazanmışlardır.

Çok verimli geçtiğine inandığımız bu fuar ziyaretlerinin Odamız imkanları nispetinde her grup ve meslek dalında üyelerimizi fuar ziyareti yaptırmaya, yeni teknolojik gelişmeleri ve imalatçı firmalarla tanıştırmaya odamız amaç edinmiştir.

Kamuoyuna ve üyelerimize önemle duyurulur.

Fatih ALTINAY
Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası