8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.KADINA ŞİDDETE HAYIR Reviewed by Momizat on . Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda y Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda y Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.KADINA ŞİDDETE HAYIR

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.KADINA ŞİDDETE HAYIR

Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın ve o kadınlarımızın içinde apayrı bir yeri olan ve asla  unutamayacağımız elleri öpülesi en büyük fedakarlık örneği olan Şehit Annelerinin de  8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.Peygamber efendimiz hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi, hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış, hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır Kadına Şiddete Hayır!

Dursun DAĞDELEN

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası