4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun Reviewed by Momizat on . Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödeneme Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödeneme Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » 4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

4 Aralık Dünya Madenciler Günü Kutlu Olsun

Dünyanın en zor ve en anlamlı mesleğini yaparak, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan, maden emekçilerine olan vefa borcu asla ödenemez. Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası olarak madencilik sektörünün hak ettiği yeri bulması için gayret gösteriyoruz.4 Aralık Dünya Madenciler Gününün; tüm işçilerimiz için can güvenliği korkusu olmadan, iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri alınmış madenlerde insanca koşullarda çalışmalarına vesile olmasını dilerim.

Bu uğurda hayatını kaybeden emektarlarımızı bir kez daha saygıyla anıyor, sektörümüzün tüm paydaşlarının ‘4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutluyor sevdikleriyle birlikte; sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.”

Dursun DAĞDELEN
Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası