1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun. Reviewed by Momizat on . Dünyada ve ülkemizde her yıl kutlanan ve 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM de kabul edilen Kanunla resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; Emeğin,alı Dünyada ve ülkemizde her yıl kutlanan ve 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM de kabul edilen Kanunla resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; Emeğin,alı Rating: 0
Burdasınız: Anasayfa » Genel » 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.

1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun.

Emeğin,alın terinin,helal kazancın,dostluğun,kardeşliğin,yardımlaşmanın,birlik ve beraberliğin sembolü olarak kabul edilen bir gündür.İşçi ve emekçilerimizin gösterdikleri gayret ve çalışma mücadelesi ile İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkemiz, ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılara imza atmıştır.Emekçilerimizin, Ülkemizin ve İlçemizin kalkınması, sosyal ve ekonomik olarak gelişmesi ve büyüme hedeflerine ulaşması gayesiyle büyük bir erdemle çalışmaları, sağduyulu tutum ve davranışları her türlü takdirin üzerindedir.Bu vesile ile bütün çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum.

Dursun DAĞDELEN